Hamburgerpers kopen
Een hamburger maker (of
hamburgerpers) voor
professioneel gebruik in een zware kwaliteit koopt u op allesvoorverswinkels.nl. Wij hebben een ruim assortiment, in elke maat is er een professionele hamburger pers. Van eentje waarmee je een
hamburger in de vorm van een hartje kunt maken tot een apparaat voor XXL-hamburgers met een doorsnee van maar liefst 15 centimeter. Gemaakt van glad aluminium, zodat de hamburger makkelijk loslaat van het toestel. Het vlees gaat onder de hamburger pers, daarna gaat de drukhendel naar beneden om het vlees aan te drukken.
De beste hamburger pers zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het vlees en heeft een sterke veer, waardoor de drukhendel vanzelf weer omhoog komt als je er geen druk meer op geeft. De hamburgerpersen zijn verder te omschrijven als degelijk, sterk en duurzaam. Ideaal dus voor de professionele gebruiker zoals de slager, de poelier of de cateraar. Of voor consumenten die hoge eisen stellen aan hun kookmateriaal. Wij verkopen de beste hamburger pers voor de professional, dus bij ons zit u goed.
Het onderhoud en schoonmaken van de hamburger persen is belangrijk, maar ook makkelijk omdat aluminium erg glad is. Het reinigen kan gewoon met water en zeep, gebruik eventueel een borstel.
Waar moet je op letten als je de beste hamburger pers kopen wilt? We zetten een paar tips op een rijtje.
- Het formaat. Hoe groot moeten de hamburgers worden die je met de hamburger pers gaat maken? Er zijn ronde persen met een diameter van 75, 90, 100, 125 en 150mm. Hiermee produceer je burgers van 40 tot 350 gram. De gemiddelde hamburger weegt ongeveer 100-150 gram en heeft een diameter van 90 tot 125mm. Maar voor extra grote of extra kleine burgers hebben we dus ook een geschikt apparaat.
- De vorm. De meeste burgers zijn rond, maar wij verkopen ook hamburger persen in andere vormen. Erg populair is de hartvormige hamburger pers. Maar ook de ovale hamburgervorm en de karbonade-vorm zijn in trek. Daarnaast zijn er nog driehoekige, rechthoekige en vierkante hamburgervormen. De keuze is dus reuze.
- Het materiaal. Aluminium is het basismateriaal waarvan een hamburger pers gemaakt wordt. Aluminium is glad, hard en sterk en dus bij uitstek geschikt. Maar er zijn ook nog aluminium hamburger makers met een extra afwerking: deze hebben een teflonlaag aan de binnenkant. Ik bespreek ze hieronder.
Spikomat hamburger maker
Een speciale groep binnen de
hamburger makers voor professionals zijn die van het merk Spikomat. Deze onderscheiden zich door de afwerking met een teflonlaag. Daardoor kleeft het vlees niet vast aan het apparaat. Deze zogenaamde non-stick eigenschap is natuurlijk reuze handig en maakt ze zeer geschikt voor veelvuldig gebruik. Er zijn 2 verschillende formaten, een
hamburgervorm kopen was nog nooit zo makkelijk:
Hamburger scheiders
Als u een professionele hamburger pers kopen gaat is het aan te raden om ook
hamburger scheiders mee te bestellen. Het woord zegt het al; deze cellofaan velletjes scheiden de burgers van elkaar zodat je ze op elkaar kunt leggen, zonder dat ze aan elkaar vast 'plakken'. Ook zijn ze erg handig bij het maken van de burgers als je ze eerst af wil wegen op een weegschaal.
Tip: leg een velletje op de weegschaal en deponeer het vlees voor de burger op het cellofaan. Vervolgens weeg je de burger af. Daarna kun het geheel makkelijk met velletje en al van de weegschaal halen. Vervolgens leg je het op een tafel of snijplank en zet je de hamburgervorm over het vlees. Waarna je de hamburger in vorm perst. Als dat klaar is zit het velletje nog steeds onder de burger en kun je 'm dus makkelijk stapelen. Zie ter verduidelijking de afbeelding hieronder.
Ook zijn er nog hamburger- en tartaarvormen verkrijgbaar. Deze zijn kleiner en lichter dan de zware kwaliteit hamburger persen. De diameter van deze apparaatjes ligt ongeveer tussen de 7 en 8cm en ze worden hoofdzakelijk gebruikt voor het maken van tartaar en kleine hamburgertjes, bijvoorbeeld voor kinderen.
Vandaag besteld, morgen in huis
Wij hebben alle hamburgermakers en -vormen zelf op voorraad, dus we kunnen razendsnel leveren. Normaal gesproken is het zo dat als u op werkdagen bestelt vóór 14.00 uur we de order diezelfde dag nog verzenden. Mocht een bepaalde hamburger pers door omstandigheden toch niet voorradig zijn dan nemen wij heel snel contact met u op. Ook als u grote aantallen persen ordert kan het gebeuren dat we niet gelijk de hele bestelling kunnen uitleveren. Dan overleggen met u wat handig is. Als wij apparaten moeten na bestellen bij de fabrikant duurt de uiteindelijke levering ongeveer 5-7 werkdagen. Heeft u nog vragen of opmerkingen, schroom dan niet en
mail of bel ons: 0511-233155. Wij helpen u graag.