Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
Home / Kerst shopper 2024: kerst tassen deluxe voor 't kerstpakket!

Kerst shopper 2024: kerst tassen deluxe voor 't kerstpakket!

Kerst shopper 2024: kerst tassen deluxe voor 't kerstpakket! Kerst shopper kopen? Zoek niet verder. De mooiste hebben wij. Prachtige ruime kerst tassen, stevig en degelijk. Ook in 2024 verkopen ze weer als een tierelier, nu al. Ze worden steeds meer gebruikt als verpakking voor het kerstpakket.

"Kerstshoppers zijn veel leuker dan zo'n suffe kerstdoos" zei een klant laatst. Tja, das persoonlijk natuurlijk. Wij hebben immers ook de prachtigste kerstpakketdozen. En toch begrijp ik 't wel. Zo'n big kerstshopper is al een kado opzich. Kerst shoppers kopen doe je per 10 in een pak, en wát een scherpe prijzen...check deze 3 eens! In non-woven kwaliteit.

                  Kerst shopper Christmas Tree

Vorige week een andere klant: "ik zag online nóg goedkopere kerst shoppers!". Dat klopte. Ik heb toen voor de gein even een pak gekocht. En wat ik ontdekte zal je niet verbazen. Het kwaliteitsverschil met onze non-woven kersttas is bizar. Die shopper heeft namelijk geen bodemplaat. Doe je er iets in met ook maar een beetje gewicht dan gaan ze doorhangen. Verder heeft ie een heel groffe structuur, is ie bijzonder slap, blijft ie niet zelfstandig rechtop staan (de onze wel) en heeft ie geen gladde en fijn afgewerkte waterafstotende coating. En die van ons wel. Dus. Succes dáármee!




Jute kerst shopper    Kerst shopper canvas        Kerst shopper Holidays   

De jute kerstshopper

Van jute zeg je? Van jute ja. DE VERKOOPHIT VAN 2023! Echt waar. Geen verkooppraatje. Hadden we niet verwacht. Zelfs getwijfeld of we de jute big kerstshopper wel in moesten kopen. Want ja, ook iets duurder. Zou men dat wel willen betalen? Maar jonge jonge. Wat een kaskraker. Gróte voordeel is natuurlijk de duurzaamheid van de jute kerst tassen. En die tekst, zo goed en origineel. Geniet, dans, schitter en straal. Kies er niet eentje, maar doe het dit jaar allemaal. 

De canvas kersttas

Spiksplinternieuw in 2024 is de big kerst shopper van canvas. Vanwege het doorslaande succes van de jute shopper besloten we nog een milieuvriendelijke kersttas in ons assortiment op te nemen. Canvas is immers ook een natuurlijk materiaal. En is daarnaast robuust, slijtvast, lichtgewicht én waterafstotend. Allemaal fijne eigenschappen voor een lang en gelukkig tassenleven. En mooi om te zien bovendien, deze canvas tas met kersttakjesmotief

Mag ik tot slot nog een advies geven? Wacht niet met inkopen. Bestel kerst shoppers direct! Ik verzeker je dat bepaalde kerst tassen over een paar week al uitverkocht zijn. Dus voorkom teleurstelling. Bovendien; je wilt ook niet wachten tot die laatste stressweken vóór kerst. Waarin je toch al zoveel moet regelen. Doe het nu, dan heb je kerstinkoop-gemoedsrust.



 
  Jan Tanja     16-10-2024 21:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden